Pokerbloggeren

OrganizeMe

Mitt navn er Siri Jansen, jeg er pokerblogger og personlig rådgiver når det gjelder det å holde orden i ting man har hjemme og på kontoret. Jeg tar i utgangspunktet alle typer oppdrag, men har spesialisert meg på dette med spill. Jeg organiserer og rydder hjemmene til deg som er glad i å spille mye på nettet, og har utarbeidet helt spesielle løsninger som passer for deg!

Hvorfor spill? De av oss som liker å spille, og jeg er en av dem, har jo ofte svært uorganiserte hjem. Det blir timesvis med spilling, og dette går ofte på bekostning av andre ting. Tenk bare på dette med datamaskinen. La oss ta meg selv som eksempel, jeg bruker omlag fire-fem timer om dagen (kanskje litt mindre nå som jeg får stadig flere oppdrag innen “organizing”) foran monitoren. Disse fire-fem timene er jeg helt inne i spillets verden. For meg er det poker, og jeg spiller masse på diverse online casino. Ikke bare poker, men gjerne andre kortspill også, som blackjack. (Jeg har snust litt på baccarat, men skjønner liksom ikke helt hva det går i).

Må ha det ryddig! Tingen er at jeg er helt fullstendig avhengig av å ha det ryddig rundt meg. Spesielt rundt datamaskinen. Jeg har et helt selvutviklet system på dette med å skjule ledninger, for eksempel, noe som fungerer helt greit. Det er også viktig å ha tilgang på drikke som kaffe, te (liker kinesisk puer te samt organisk ingefær-te fra India) samt vann. Vann er jo noe av det viktigste som finnes, ernæringsmessig, og en bør drikke opp til tre liter for dagen. Hvordan i all verden skal en kombinere dette på en OK måte? Vel, stikkordet er: Spesialdesign.

Spesialdesign. Derfor har jeg spesialdesignet et lite kabinett som inneholder mikro-kjøleskap, vannkoker samt en elegant skuffe der du kan oppbevare te-poser, kaffe og eventuelt sigaretter, sigarer og annet. Dette spill-kabinettet kan plasseres i nær tilknytning til der du har datamaskinen din slik at du slipper å flytte deg fra det som skjer på skjermen dersom du skulle få lyst på noe snack.

Fleksibelt. Selvsagt kan en plassere alkoholholdige drikker i kjøleskapet, og jeg har en ekstramodul for de som liker å røyke sigarer – nemlig en mini-humidor som kan lagre opp mot 3 double-coronas. I det hele tatt, dette er et kabinett som passer alle som liker å spille på internett, i tillegg til poker-spillere og andre brett- eller pengespillere.

Personlig ryddeplan. Jeg selger dette spill-kabinettet, og om du kjøper et får du samtidig en gratis konsulenttime for hvordan jeg kan rydde og organisere resten av huset ditt! Ta kontakt, da vel, og les mer her på websidene mine dersom du lurer på noe!