Konsulenttime

konuslenttime

Jeg tar imot alle typer klienter, og alle typer hus/leiligheter. Min spesialitet er spillere, enten det er kortspillere eller andre typer pengespill som spilleautomater etc, kort sagt: Casino, men jeg har klienter i alle kategorier. Stikkordet er: Har du behov for en person som kommer hjem til deg, analyserer ditt hjem med tanke på rot/orden, legger en slagplan, går til innkjøp av relevant materiell og til sist: Setter alt til verks, foretar en grunnrydding samt komplett desinfisering som munner ut i en gratis aroma-analyse for å finne en perfekt hus-parfyme til akkurat deg? Lang setning, men det var altså et spørsmål, og dersom du kunne tenke deg noe slikt, ja da tar du kontakt.

Det første som skjer. Det første som skjer etter at du har tatt initiativ til kontakt er at vi avtaler tid for en konsulenttime. Da kommer jeg hjem til deg sammen med assistenter, og foretar en grunnanalyse, inkludert pH-verdier, av hele hjemmet. Dette er nemlig ikke bare snakk om rydding, det er også et spørsmål om hygiene. Jeg tar bilder av alle elementer som skap, skuffer etc, og tar meg ekstra god tid på badeværelse. Etter besøket vil det gå to virkedager og så ligger en rapport på bordet, eller snarere: I din innboks. I denne rapporten vil jeg vise hva som er feil både ryddeteknisk, samt hygienisk, og jeg kommer med konkrete råd til hva som kan gjøres. Dersom det er nødvendig å gå til innkjøp av materiell, hjelpemidler etc, så vil dette være spesifisert i rapporten. Rapporten har også et prisoverslag, og om du godtar dette er vi i gang.

Alt blir gjort. Og fra dette punktet av trenger ikke du bekymre deg for annet enn å betale 50% av summen på forskudd, deretter begynner jeg og mitt team. Når jobben er ferdig betaler du de resterende 50%. Du får:

  • Komplett analyse av ditt hjem
  • En komplett rapport med forslag til endringer
  • Forslag til spesifikke innkjøp
  • Huset blir ett hundre prosent ryddet
  • Du får et gjennomanalysert skjema for å forklare hvordan ting bør gjøres fra nå av for å unngå ryddemessig tvilsomhet.
  • Som bonus får du en aroma-analyse, og forlag til hus-parfyme. Om ønskelig kan jeg vurdere separat hus-parfyme for opptil ett rom i huset.
  • Dersom du kjøper mtt spill-kabinett får du 10% rabatt på totalprisen.

Som du skjønner tar jeg dette med rydding på alvor, og jeg håper du liker dette produktet som jeg har beskrevet. Ta kontakt for time, kjøp eventuelt mitt mini-kabinett for spillere og få en analyse av ditt hjem på kjøpet!