Profesjonalitet

Profesjonalitet

Det er aldri hyggelig å slippe ukjente mennesker inn i ens hus. Og kanskje spesielt lite hyggelig er det å la fremmede slippe til både i kommodeskuffer og garderobeskap. Men skal en først til bunns i dette med rot, er en nødt til å ta det med, ja, roten. Dette innebærer særskilte analyser av intimdelen av din garderobe. Men det er da viktig at du vet at jeg og mitt team skriver under på en konfidensial-kontrakt der det går klart fram at ingenting av det som kommer fram under analysetimer eller rene ryddesjauer blir videreformidlet til uvedkommende. Ditt rot er en privatsak, og om du gir meg muligheten til å rydde opp i dette, blir det min privatsak også.

Erfaring. Vær klar over at jeg har tre års erfaring på området, og selv om jeg ikke kan røpe noen av mine klienters navn er det vel ikke akkurat hemmelig at jeg som spesialiserer meg på spillere, gjerne poker, har jobbet med mange av Norges toppnavn innen poker og andre casino spill. I tillegg har jeg gjort jobber for flere A-kjendiser, i tillegg til prominente mennesker innen statsforvaltningen. Kort sagt, om det finnes en mer profesjonell person på akkurat dette området skal jeg spise Prada-vesken min. Med innhold. Dette sier vel litt om hvor trygg jeg er på det jeg driver med 😉

Anonymitet. Noen mennesker ønker ikke å treffe meg i det hele tatt, og selv om dette ikke er ønskelig, så kan det la seg gjøres. Du må bare sørge for å ha en stedfortredere i ditt hjem både under analyse og selve rydde-jobben, og så får du alt skriftlig i avslutningsrapporten.

Twitter. Dersom du er mer nysgjerrig på å kjenne meg bedre kan følge meg på Twitter, Instagram og Snapchat, der jeg legger daglige meldinger igjen. Du kan også se en rekke før og etter studier av flere hjem der jeg har jobbet.